Danmarks økonomi på størrelse med Maryland

9.2.2011

af

Hvis danskerne besluttede at droppe kongeriget og søge om optagelse i Amerikas Forende Stater, ville vi komme til at slås med staten Maryland på den amerikanske østkyst om titlen som USA’s 15ende største stat målt på bruttonationalprodukt. Langt foran os ville ligge Californien, Texas og New York, der har en økonomi på størrelse med henholdsvis Italien, Rusland og Australien. Til gengæld ville blandt andet Hawaii, New Hampshire, Louisiana og Minnesota ligge bag os.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Erhvervsministeriets Departement
Job
Dommerudnævnelsesrådet
Job
Roskilde Handelsskole
Job
Økonomistyrelsen
Job
Social- og Boligstyrelsen
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet