Djøfere laver facebookgruppe om djøfisering

05-10-2010
1 min.

Er den offentlige administration relevant for borgerne?

Den hidsige debat om, at kommunalreformen har ført til djøfisering i stedet for mere effektiv administration og taget penge fra de varme hænder, får nu djøferne i Århus Kommune til at gå på facebook med gruppen ’Er den offentlige administration relevant for borgerne?’.

”Vores formål er at nuancere debatten om djøfisering i en sparetid, og at man taler ordentligt til hinanden om det,” forklarer klubformand Mette Hvid Johannsen.

”Der er mange politikere, borgere og journalister, der ikke ved, hvad der bliver lavet i administrationen. Det vil vi gerne synliggøre.”

I skrivende stund har gruppen fået 201 medlemmer. Ikke kun djøfere, men også folk fra andre faggrupper, forskere og politikere.”Det er jeg ret stolt af,” siger Mette Hvid Johannesen, som er blevet interviewet til både P4 Østjylland og Århus Stiftstidende.

”Vores udgangspunktet er ikke, at der ikke kan spares på administrationen, men at få kvalificeret debatten,” understreger hun.

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.