Danske studerende er bekymret for fremtiden

08-06-2009
1 min.

Halvdelen af de danske studerende bekymrer sig om fremtiden.

De danske studerende er knap så bekymrede for deres fremtidige karriere som en gennemsnitlig europæisk studerende, og slet ikke så bekymrede som fx de spanske, italienske og irske studerende.

Alligevel tilkendegiver næsten hver anden danske studerende, at de er bekymrede for jobudsigterne, når de bliver kandidater. Det viser en undersøgelse ”Graduate Barometer 2009”, som Trendence Institut – et verdensomspændende analyseinstitut - har gennemført blandt 67.500 ”business”-studerende i 22 europæiske lande.

Undersøgelsen er gennemført fra september sidste år og til januar i år. Med finanskrisen in mente kan det derfor godt være, at de studerende ville se endnu mere dystert på deres fremtidige karriere, hvis de blev spurgt i dag.

 

 

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.