Du bliver syg af at miste jobbet

28-05-2009
1 min.

Læs her om forskningsprojekt fra Harvard University.

"Du er fyret" - sætningen, vi meget nødig vil høre, kan have flere og andre negative konsekvenser ud over, at vi pludselig har mistet vores job. Sådan en melding kan også være med til at gøre os syge.

Det viser et forskningsprojekt, som amerikanske sundhedsforskere fra Harvard University står bag, skriver videnskab.dk.Og selv om du hurtigt finder et nyt job, har du alligevel øget risiko for at udvikle sundhedsproblemer som forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, slagtilfælde eller sukkersyge, viser forskningsprojektet.

Studiet viser også, at medarbejdere, der i forvejen har et dårligt helbred, har 40 procent større risiko for at blive fyret.

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.