Nyt forlag

12-04-2007
1 min.

DJØFs forlag indgår samarbejde med Gyldendal.

Nej tak - desværre. Sådan har det lydt gentagne gang fra DJØFs forlag. De har gennem de senere år fået flere og flere henvendelser fra skribenter, der gerne vil have udgivet en biografi eller en lærebog, der også henvender sig til andre faggrupper end djøferne. Men i langt de fleste tilfælde har de været nødsaget til at afvise skribenterne, og det ærgrer forlagsdirektør Rolf Tvedt.

Men det bliver der lavet om på nu, for fra og med den 1. april etablerer DJØFs forlag sammen med Gyldendal selskabet Nyt Juridisk Forlag A/S. Det nye forlag vil stadig koncentrere sig om juridiske og økonomiske udgivelser men knap så fag-faglige og med en bredde, der rækker ud over djøf-segmentet.

Og her har Gyldendal en erfaring, det bliver godt at kunne trække på, siger Rolf Tvedt.

"Vi har haft svært ved at nå udenfor den snævre djøfer-kreds, for vi har ikke været særlig gode til at håndtere det redaktionelle eller markedsføringen, når det gælder udgivelser, der ligger ud over de strengt faglige. Vi kunne selvfølgelig også selv opbygge de kapaciteter, men det ville være ret kostbart, så hvorfor ikke samarbejde med en aktør, der allerede findes på det marked."Rolf Tvedt bliver også direktør for det nye selskab, der udover Nyt Juridisk Forlag kommer til at operere under flere forskellige navne alt efter udgivelsernes genrer og faglige felter. Ejerskabet bliver delt fifty fifty mellem Gyldendal og DJØFs forlag.

Så kære djøfer, hvis du har en potentiel forfatterspire i maven og længe har tumlet med tanken om, hvorfor det nu lige er, at der ikke er skrevet en bog om den der helt enestående kvindelige direktør eller det der gamle økonomiske koryfæ, så åbner der sig nye muligheder nu. Rolf Tvedt håber i hvert tilfælde på at høre fra endnu flere djøfere med ideer til nye udgivelser.

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.