Når man flytter i storrum

22-02-2007
1 min.

Følg medarbejdere fra Region Midtjylland på weblog

Kolleger, der går ind i glasvæggene, og kolleger, der farer rundt for at finde dén telefon, der kimer, fordi det kan være svært at retningsbestemme lyde. Nu kan man følge seks medarbejdere og ledere på en helt ny arbejdsplads i Region Midtjylland på en weblog - populært kaldet en blog, som er en dagbog på internettet - hvor de skriver om begynderlivet i deres fælles nyetablerede storrum.

Det sker som led i lanceringen af en ny guide om de populære og udskældte storrum, som Branchearbejdsmiljørådet Finans/Offentlig Kontor & Administration netop har udgivet."Det er det første samlede forsøg på at beskrive, hvad der skal til for, at overgangen til storrum kan blive en succes," forklarer faglig konsulent Morten W. Andersen fra Arbejdsmiljøsekretariatet.

"Guiden er hverken for eller imod, for vi deltager ikke i nogen religionskrig, men vi peger på nogle ofte oversete dele af processen, som er afgørende for succes eller fiasko," siger han.

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.