Nyt job - Mehmet Adanir

15-01-2007
2 min.

Hjælp til trængende boligområder.

Mehmet Adanir, cand.scient.adm., 43 år, har fra 1. september fået nyt job som konsulent i Kuben Byfornyelse Danmark A/S. Han kommer fra et job som projektleder og integrationskoordinator i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune.

Hvor fandt du jobbet?

"På nettet. Min gamle stilling var tidsbegrænset til næste år, så jeg var så småt begyndt at se mig omkring efter, hvad der var af spændende jobs, som passede til mine erfaringer."


Hvad går dine opgaver ud på?

"Det område, jeg lige nu arbejder med, er boligsociale helhedsplaner i den almennyttige boligsektor. Jeg kommer vidt omkring i boligområder, der trænger til fysisk, social og kulturel forbedring og fornyelse. Jeg er involveret i helhedsplaner i Telemarkskvarteret på Amager, i Kokkedal, Mjølnerparken, Vollsmose med flere."

Hvem er dine nærmeste kolleger og samarbejdspartnere?

"Vi sidder alle i et åbent kontormiljø og er hinandens nærmeste kollegaer. Ledelsen sidder også blandt medarbejderne og indgår dagligt i de drøftelser og den sparring, der er på tværs af projekterne. Det giver en god stemning. Mine nærmeste samarbejdspartnere er vores kunder, som lige nu er boligselskaber, afdelingsbestyrelser og kommuner."

Hvad er sjovt eller specielt i dit nye job?

"Det er altid dejligt at være med til at forbedre forhold for mennesker. At man er med til at skabe fremdrift og fornyelse for dem, der virkelig trænger til det. Jeg synes, at jeg på dette felt bruger en stor del af mine kompetencer og erfaringer. Det er dejligt at arbejde med noget, man kan."

Hvad er den største udfordring i dit nye job?

"Lige nu handler det om at fokusere på mine konkrete opgaver og samtidig lære mine nye kollegaer og organisationen at kende. I den nærmeste fremtid vil jeg naturligvis meget gerne være med til at skabe succes for de projekter, jeg kommer til at arbejde med."

Har lønnen betydet noget for, at du er skiftet til den private sektor?

"Det har ikke været det afgørende. Jeg har fået oplyst, at lønniveauet her afspejler niveauet i det offentlige, men mon ikke det ændrer sig i den nærmeste tid. Men hvad angår personalepleje, mærker jeg en markant forskel ved at være privat ansat. Vi har en virkelig god kantine af høj klasse til meget billige penge. Vi har lige fået et nyt motionsrum i kælderen til fri afbenyttelse. Vi har mulighed for privat behandling ved akutte sygdomme, såvel fysiske som psykiske. Og så har vi masser af sociale tilbud, som jeg ikke lige har fået styr på endnu."

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.