Møder for arbejdssøgende

15-01-2007
1 min.

Læserbrev fra Henning Lech-Rasmussen på fagklubbens vegne.

I djøfbladet nr. 15 har Pia Gjellerup, chef for Politisk afdeling, henvist til at sekretariatet har afvist, at foreslå en hasteindkaldelse af arbejdssøgende medlemmer til et møde forud for opstilling af kandidater. Jeg har bl.a. fået det svar, at det ville være frit for netværket selv at afholde det ønskede møde i medlemslokalerne i Gothersgade, som netværket kender fra utallige og jævnlige møder.

Hertil er kun et at sige, at valget ikke bliver mere demokratisk og informativt af, at det gentages i DJØF Bladet.

Ved ikke at indkalde medlemmerne til et informativt møde, afholdes medlemmerne fra at lære hinanden at kende og udveksle synspunkter, som kunne bidrage til en bedre repræsentation end den nuværende, og måske også få nogle af de yngre årgange med. Som det er nu, stemmes der på ukendte kandidater. Der er næppe andre grupper i DJØF, der ville acceptere dette. Det kunne gøres uden udgift fra DJØFs side ved at medtage det i brevet til de arbejdssøgende vedrørende valget.
Det står i modsætning til, at vi ikke har midler til at indkalde til et sådant møde, så der ville ikke komme ret mange.

Da der for mig kun er oplyst fem valgte kandidater ud af mulige 11, betyder det, at der ikke kan besluttes noget i Arbejdsgruppen. Men DJØF er jo vant til at bøje reglerne, så de passer ind i deres kram.

I øvrigt var der meget kort tid fra udsendelse af brevet til de arbejdssøgende til fristen for anmeldelse af deres kandidatur. Vi har andet at se til i årets løb end at tænke på valget af kandidater.
Venlig hilsen
På fagklubbens vegne

Henning Lech-Rasmussen

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.