CBS springer ti pladser op

11-01-2007
1 min.

International ranking

CBS - Copenhagen Business School eller Handelshøjskolen i København, som det hed før - er rykket ti pladser op på Financial Times´ årlige liste over de 55 bedste business schools i Europa og indtager nu en 27. plads mod en 37. plads sidste år.

Ifølge CBS skyldes kvantespringet, at skolens internationaliseringsstrategi er begyndt at bære frugt.

Bedst i Skandinavien er Stockholm School of Economics på 12. pladsen og Helsinki Business School på en delt 24. plads. Men Jens Aaris Thisted, dekan på Det økonomiske Fakultet på CBS, er godt tilfreds med 27. pladsen. Skolerne opererer på vidt forskellige betingelser, idet nogle er private skoler med helt anderledes økonomiske vilkår. Han ser listen i et europæisk perspektiv.

"Det er en liste, hvor så store, fine skoler som HEC Paris, London Business School og IMD ligger på de tre øverste pladser. Så set i en større europæisk sammenhæng er vi meget glade for vores placering."Listen er kun en ud af flere, som CBS i dag figurerer på, og CBS er tredje højest rankede på forskning i 'international business' i International Business Review 2006, understreger Jens Aaris Thisted.

"Uanset om man kan lide det eller ej, deltager vi alle i 'The Ranking Game'. Vi ser det som et nødvendigt led i en international profilering."

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.