Ny akademisk jobformidling

11.5.2007

af

Cand.match

Mange arbejdsgivere sukker efter akademisk arbejdskraft. Men samtidig går der immervæk stadig en del ledige akademikere rundt og sukker efter et arbejde. Det paradoks har DJØF, Akademikernes A-kasse, Arkitektforbundet og Bibliotekarforbundet besluttet at gøre noget ved. Sammen har de etableret Cand.match - en akademisk jobformidling, der tager afsæt i arbejdsgivernes behov.

Konsulenterne hos Cand.match tilbyder arbejdsgiverne en grundig analyse af, hvilken medarbejder, de har behov for, fortæller lederen af Cand.match Hans Christian Nielsen. De interviewer medarbejdere over, under og på niveau med den kommende medarbejder, og samtidig beder de den nærmeste leder om at udfylde en jobprofilanalyse.

Cand.match hjælper også arbejdsgiverne med at få skruet det rigtige stillingsopslag sammen. I første omgang går hele øvelsen ud på at få en ledig matchet med en arbejdsgiver, og det hele er omkostningsfrit for arbejdsgiveren. Er det ikke lykkedes at finde et match i løbet af fem dage, tilbyder Cand.match arbejdsgiveren hjælp med den videre rekruttering og indrykning af annoncer, læsning af ansøgninger, indkaldelse til samtale med videre. Her er det dog ikke gratis for arbejdsgiveren længere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Grønlands Selvstyre, Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø
Job
HK Danmark
Frist 18. jun. 2023
Job
DR - DR-Byen
Job
Grønlands Selvstyre, Departementet for Sociale Anliggender, Arbejdsmarked og Indenrigsanliggender
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet