Boligbobler er utroligt sjældne

23.2.2011

af

Ifølge den amerikanske professor i økonomi Robert J. Shiller, der har stået fader til det amerikanske boligmarkedsindeks Case-Shiller, så er boligbobler en sjældenhed i verdenshistorien. Han mener derfor også, at risikoen for en ny boligbobbel i USA er forsvindende lille. Lige i øjeblikket ser det da også ud til, at det amerikanske boligmarked kun kender en vej, og det er ned. Overordnet set er boligpriserne i de 20 amerikanske storbyer, der indgår i S&P Case-Shiller-indekset, faldet med 30 procent siden toppen i juli 2006. Værst ser det ud i Las Vegas, hvor boligpriserne er faldet med 57,2 procent.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen
Job
Grønlands Selvstyre, Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø
Job
Grønlands Selvstyre, Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø
Job
HK Danmark
Frist 18. jun. 2023
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet