Boligsiden

Som medlem af Djøf kan du gratis sælge, bytte og udleje din bolig her. Obs! Udvalgte annoncer vil blive trykt i Djøfbladet.Hyggeligt mindre fritidshus på stor grund i naturskønne Sydsjælland ved Bøgestrømmen


Af Eskild Schøller | 15-10-2017 12:27:42

Ved Bønsvig Strand kun godt en times kørsel fra København ligger dette velholdte, dejlige fritidshus på 49 m2 med to nyere træterrasser. Møbler medfølger og fibernet er installeret. Opvarmning sker ved varmepumpe og herudover er der brændeovn. Blandt de andre bygninger på grunden er det opr. sommerhus med garage. Dette fungerer nu kun som redskabsrum, men med indlagt el. Grunden ligger i 3. rk. fra vandet, er på næsten 2.000 m2 og har hyppige besøg af rådyr, fasaner, harer og egern. Nærmeste købstad er idylliske Præstø. Pris 695.000 kr. Se nærmere om Bønsvig Strandvej 7 på Danbolig, Præstø.

Hyggeligt mindre fritidshus på stor grund i naturskønne Sydsjælland ved Bøgestrømmen

Skriv et svarSkriv et svar

0

Se kontaktoplysninger

Del annoncen:  

Luksushus til 3.5 mio.kr.


Af Synne Felter | 12-10-2017 14:24:02

En times kørsel fra København finder du dette moderne og eksklusivt drømmehus fra 2011 med 271 boligkvadratmeter og den skønneste udsigt. Beliggenheden giver mulighed for masser af privatliv, og i stationsbyen Lundby, der kan nås på 5 minutter i bil, findes børnehave, skole, gode idrætsfaciliteter, bibliotek, lægehus, togstation mv. Udsigten over landskabet er helt unik, og i klart vejr kan man se vandspejlet fra flere fjorde.
De voksne har soveværelse, walk-in, badeværelse, sauna og kontor i husets ene ende. Børnene har tv-stue, to store værelser og badeværelse i husets anden ende. I tilknytning til entréen ligger gæste- eller aupairværelset med husets tredje badeværelse. Huset indeholder desuden et rummeligt bryggers med god plads til opbevaring. I midten af huset er det åbne køkken, spisepladsen og den store stue og spisestue.
Der er gulvvarme og IHC-styring i hele huset, der i øvrigt har alle moderne indretninger som fx centralstøvsuger mv.
Ejendommen opvarmes billigt med jordvarme, og der er forberedt for etablering af regnvand-genbrugsanlæg. Ejendommen har netop fået fibernet, så der kan arbejdes hjemmefra. Se nærmere på Robinhus og book en fremvisning.
Adressen er Grumløsevej 91, 4750 Lundby.

Luksushus til 3.5 mio.kr.

Skriv et svarSkriv et svar

0

Se kontaktoplysninger

Del annoncen:  

Par søger lejebolig i København (2v)


Af Rikke Bæk | 02-10-2017 20:29:16

Vi er et par i slut 20'erne/start 30'erne som søger en lejebolig i København/ydre København.
Michael har en kandidat fra AAU i Cand. It. og arbejder som lead UX i et startup.
Rikke arbejder som grafisk designer i London og færdiggøre sin Master Communication Design i 2018.
Vi er et stille og roligt par med fast indkomst og vi håber at kunne finde en bolig snarest.

Skriv et svarSkriv et svar

0

Se kontaktoplysninger

Del annoncen:  

Hus på Kreta udlejes 2018 – Slap af og nyd en solsikker ferie!


Af Erik Jørgensen | 02-10-2017 13:10:02

Nyd Kretas pragtfulde forår eller reserver sommerferien 2018 allerede nu, hvor flybilletterne er billige. Du betaler lejen en måned før afrejse.

Huset er velindrettet og beliggende i hyggelig landsby – Prines - med butikker og restauranter. Bybus til Rethymnon med indkøbsmuligheder og badestrand.

Huset indeholder stort soveværelse på 1. salen med 2 senge. Værelse i stueplan med 2 senge samt stor stue med 2 sovesofaer, hvor den ene kan slås ud som dobbeltseng. Der er plads til en stor familie på 5-6 personer.

Køkken med komfur og ovn. Badeværelse med bad og toilet. Vaskemaskine og klimaanlæg.

Huset ligge i et lille stræde tilbagetrukket fra større veje. Der er lukket gårdhave og stor tagterrasse med solsenge og udsigt over landsbyen, bjergene og kik til vandet.

I Prines er der supermarked, slagter og 3 tavernaer. 1 km. fra Prines ligger den lidt større landsby Atsipopoulo med mange indkøbsmuligheder, restauranter og områdets bedste restaurant (O Manolis)

Prisen for leje er 3500 kr. for en uge, 2 uger 5000 kr og 3 uger 6500. Prisen inkl. udlejningsservice som hjælper ved behov, sengelinned, håndklæder, vand/strøm og slutrengøring/vask. Du kan tilkøbe rengøring under dit besøg.

Du kan se huset på www.kreta.mono.net

Flybilletter direkte til Kreta købes hos fx norwegian.com

Skriv eller ring hvis du har spørgsmål.

Hus på Kreta udlejes 2018 – Slap af og nyd en solsikker ferie! Hus på Kreta udlejes 2018 – Slap af og nyd en solsikker ferie! Hus på Kreta udlejes 2018 – Slap af og nyd en solsikker ferie!

Skriv et svarSkriv et svar

0

Se kontaktoplysninger

Del annoncen:  

27-årig ph.d.-studerende søger bolig


Af Zainab Sheikh | 28-09-2017 13:36:26

Hej,

Jeg søger en 2-, 3- eller 4-værelses lejelejlighed i Hovedstadsområdet. Gerne Frederiksberg, Vesterbro, Østerbro eller Valby, men alt har interesse. Jeg er pt. på udlandsophold, men mangler sammen med min mand bolig per 1/12-2017. Kunne også være interesseret i at købe, men søger først og fremmest leje pga. den korte tid.

Jeg er født og opvokset på Frederiksberg og arbejder på Københavns Universitet som ph.d.-studerende. Jeg er gift, har ingen børn.

Jeg håber at der er nogen der har lyst til at leje deres lejlighed ud til mig og er selvfølgelig klar til at fortælle mere om mig selv, hvis det bliver relevant.

mvh

27-årig ph.d.-studerende søger bolig

Skriv et svarSkriv et svar

0

Se kontaktoplysninger

Del annoncen:  

Flot liebhaverejendom


Af Ulla Planck | 23-09-2017 13:22:09

Flot og præsentabel liebhaverejendom beliggende i fri natur og med en flot udsigt, egen lille sø og med plads til det hele. Ejendommen byder i stueetagen på meget smuk hall, stor stue i åben forbindelse med køkken, tre badeværelser, det ene med direkte adgang til spa, påklædningsværelse i forbindelse med soveværelse og flere gode soveværelser og stue på 1. salen. Jordstykket er på 2.3 ha. og der er mulighed for et lille hestehold. Der er en meget smuk gårdsplads og en parklignende have, som er nem at holde. Ejendommen, som ligger i trekantsområdet Sorø-Slagelse-Næstved, fremtræder i en meget fin stand. Pris 2.295.000 kr.

Flot liebhaverejendom

Skriv et svarSkriv et svar

2

Se kontaktoplysninger

Del annoncen:  

Sjællands smukkeste udsigt?


Af Torben Hansen | 23-09-2017 13:03:57

Charmerende firlænget lystejendom beliggende i fredet natur i 1. række til Tystrup-Bavelse søerne. Til ejendommen hører privat strand, hvorfra der både er bademuligheder og mulighed for kano, kajak mv. Jorden på 8 tdr. land ligger rundt om ejendommen, som er helt ugenert, og her er gode staldfaciliteter mhp. hestehold el. lign. Stuehuset med tegltag er på ca. 140 m2 og er fordelt med stuer, værelse, køkken og bad i stueetagen og med værelse og meget stort soveværelse på 1. salen. Fra næsten alle rum er der en enestående panoramaudsigt over søen, hvor også de mange rovfugle, gæs mv. dagligt kan nydes. Ønskes en ejendom som taler til sanserne og den personlige nydelse, så bliver det simpelt hen ikke bedre. Pris 6 mill. kr.

Sjællands smukkeste udsigt?

Skriv et svarSkriv et svar

1

Se kontaktoplysninger

Del annoncen:  

Andelsbolig søges i Aarhus fra 1. februar 2018


Af Louise | 20-09-2017 19:09:17

Vi er et par på henholdsvis 34 og 31 år, som søger en god 2-3 vær. andelslejlighed i Aarhus midt med overtagelse fra 1. februar 2018. Går du med tanker om at sælge fra omkring dette tidspunkt, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vh Louise og Alexander

Skriv et svarSkriv et svar

1

Se kontaktoplysninger

Del annoncen:  

 

 

 

Send mig en mail når der er nye kommentarer på siden.
Kommentér