Hør et væld af toneangivende profiler give deres bud på knaster og fremtidsvisioner for Danmarks politiske dagsordener.

Kommer du til Folkemødet for at diskutere vækst og erhvervspolitik, så find vej til Djøfs arrangementer. Vi inviterer fx til ’Vækst i hele Danmark – kan det nytte?’ Mød formand for Landdistrikternes Fællesråd Steffen Damsgaard, direktør i Urland (regional udvikling) Michelle Nielsen-Dharmaratne, formand for Djøf Privat Henrik Funder og to kommunaldirektører. De debatterer, hvordan staten bedst kan investere i landdistrikterne, hvis ambitionen er at skabe vækst hele vejen fra Skagen til Gedser.

16. juni kl. 10.15-11.15, Grønbechs Hotel

Er du mere interesseret i at tage pulsen på den offentlige sektor? Vi diskuterer fx fremtidens talenter og kompetencer i den offentlige sektor i debatten ’Kan djøferne nok?’. Formand for Djøf Offentlig, Sara Vergo, går i clinch med centrale aktører som Michael Dithmer, departementschef i Erhvervsministeriet og Lisbeth Binderup, kommunaldirektør i Skanderborg, i debatten om en offentlig sektor præget af ny teknologi og stigende forventninger til borgerinddragelse.

15. juni kl. 15-16, Grønbechs Hotel

 
En hel dag i ledelsens tegn

Lederscenen er Djøfs nye initiativ på Folkemødet – en hel dag med debatter, visioner og markante topledere. Vær med, når formand for ledelseskommissionen, Allan Søgaard skyder åbningsdebatten i gang i selskab med Djøfs nye direktør, Tomas Therkildsen. Læg også vejen forbi, når ledere i Danske Bank, DONG Energy og PostNord diskuterer kriseledelse med Henning Thiesen, direktør i Beredskabsstyrelsen og formand for Offentlige Chefer i Djøf. Og gå ikke glip af det eksklusive interview med Niels B. Christiansen, CEO i Danfoss, om digital omstilling, der kan føre til en global positionering.

16. juni kl. 10.30-16, Friday hos Fabers på Kirkepladsen

 

Se alle Djøfs debatter på Folkemødet
djoef.dk/fm17