Bang og Olufsen-lyd i lommeformat

Bang og Olufsen har de senere år lavet en serie produkter, der ikke er i samme luksusklasse, som de ellers befinder sig i. Det sker under Beoplay-navnet, og nu har de også lavet en bærbar Bluetooth-højttaler. Beoplay P2 har ingen knapper – i stedet styrer man den ved at tappe to gange på fronten eller ryste den. Den lille højttaler kan faktisk levere 2 x 50 W, så der er stor lyd i den lille fætter. Den har indbygget mikrofon, så man kan bruge den til telefonsamtaler, og du kan også tale med den virtuelle assistent i din smartphone via P2. Den koster 1.299 kroner og fås i sort, sandfarvet og blå.

Stofbeklædt og stilfuld bærbar

Microsoft har taget sit populære Surface-brand og sat det på en helt almindelig laptop, der for en gangs skyld ikke også er en tablet samtidig. For 8.799 kroner kan man erhverve sig den veldesignede bærbare, der enten kan køre den strømlinede Windows 10 S eller en fuld Windows 10 Pro, som man dog skal betale ekstra for. Det er en 13-tommers laptop, men den ser større ud, fordi skærmen er i formatet 3:2. Det helt specielle ved den bærbare pc, der blot hedder Surface Laptop, er dog det Alcantara-stof, der dækker tastatur-delen af computeren. Det er et temmelig unikt design, der nok skal skille brugeren ud fra mængden.

Få mest smartphone-power for pengene

OnePlus er et relativt ukendt smartphone-mærke for de fleste. Men for folk, der virkelig sætter sig ind i teknologi, har firmaet længe været en favorit. De kinesiske telefoner har hidtil skullet bestilles hjem fra Kina, men nu fås de i Danmark. 3T er den første OnePlus-model, der fås i danske butikker, og med den får man en 5,5 tommers skærm, en lynhurtig processor, et kamera på 16 megapixels og en formfaktor, der er slank og strømlinet. Samtidig får du et af markedets største batterier, så den løber sjældnere tør for strøm. Men kernen i OnePlus 3Ts popularitet er prisen, der starter ved 4.270 kroner. Det er omkring 1.000 kroner mindre end tilsvarende telefoner i andre mærker.

Disse apps skal du downloade i denne måned:

Microsoft To-Do

Microsoft købte for nylig den populære Wunderlist-app, der hjalp tusinder med at holde styr på opgaverne. Nu har de relanceret den som Microsoft To-Do, der har et simplere interface, men samtidig har en mere intelligent måde at håndtere opgaver på. Den integrerer sig med alle Microsofts produkter, herunder Office-pakken, og kan fx minde dig om opgaver, der gentager sig periodisk.

Reddit

Diskussionsforum-fænomenet Reddit har efterhånden eksisteret i nogle år og er hjemsted for både seriøse og mindre seriøse diskussioner. Men sjovt nok har Reddit ikke haft en ordentlig app indtil for kort tid siden. Men nu er den tilgængelig og er en nem og veldesignet måde at få adgang til de grupper, man følger på Reddit.

Movie Pal

Selv de dygtigste filmnørder kan glemme visse detaljer. Men med Movie Pal behøver man ikke bruge helt så mange hjerneressourcer på at huske, om man har set en film eller ej. Appen giver én mulighed for lave lister over film, man har set, og film, man gerne vil se. Der er også mulighed for at indgå i grupper med andre filmnørder og diskutere éns yndlingsfilm.