Har du været med til at skabe et digitaliseringsprojekt, der går nye veje og giver resultater i den offentlige sektor? Så ind­stil projektet til Digitaliseringsprisen 2017.

Digitaliseringsprisen sætter fokus på succesfulde digitale initiativer i det offentlige. Prisen præmierer konkrete projekter, der gavner samfund og borgere og inspirerer andre offentlige virksomheder og institutioner til nye visioner og initiativer.

Der konkurreres i tre priskategorier:

Effektiviseringsprisen – for en digital løsning/service, der har givet en markant kvalitets- og effektiviseringsgevinst for organisationen og for løsningens brugere.

Velfærdsprisen – for en løsning/service, der ved hjælp af teknologi har digitaliseret velfærden eller dele af velfærden og tilvejebragt en mærkbar serviceforbedring.

Dommernes specialpris – for en løsning, der er særlig visionær, innovativ, banebrydende eller nytænkende.

I hver kategori nomineres tre ­projekter, som fremlægges for en uafhængig dommerkomité. Vinderne offentliggøres på konferencen ’Offentlig digitalisering 2017’. Konferencen finder sted 22.-23. marts 2017 i Aarhus.

Digitaliseringsprisen 2017 er et initia­tiv fra Digitaliseringsstyrelsen, Danske Regioner, KL, Rambøll, KMD, DANSK IT, In2media og Djøf.

Vindere i 2016:

Effektiviseringsprisen – Hjørring Kommune – Sensorbleer.

Velfærdsprisen – Region Syddanmark – Teletolkning.

Dommernes Specialpris – Hjørring Kommune – Book en ­byggesagsbehandler.

Linkedin

Bliv en del af Digitaliserings­prisens ­LinkedIn-gruppe. Følg med i ­ind­stillingerne til prisen, og deltag i ­debatten om digitalisering i det offentlige.

Indstil jeres projekt på digitaliseringsprisen.dk

 
”Digitaliseringsprisen er med til at sætte fokus på det gode eksempel. Jeg håber, at vi med vores sensorble-projekt kan inspirere andre kommuner til, hvordan man med succes kan indføre ny teknologi, der effektiviserer arbejdsprocesser, øger arbejdsglæden samt ikke mindst hæver kvaliteten til gavn for vores borgere.”

Lars Holt Kristensen, projektleder, digitalisering og velfærdsteknologi,
Hjørring Kommune