Sommerlæsning

Top fem: Stress, livsstil og på arbejde med far

18.7.2018

af

Et debatindlæg om årsager til stress og en læser, der slår et slag for ikke at gøre sit arbejde til en livsstil, var blandt de mest populære i foråret. Det samme var en af komikeren Per Helges klummer. Læs dem her.

Hvorfor bliver danskerne mere stressede? Og er det arbejdets skyld? Det tema kom til debat, da arbejdsmiljøforskeren Tage Søndergaard Kristensen i en kommentar så nærmere på årsagerne til, at danskerne i stigende grad oplever stress.

For er årsagen til den stigende stress at finde i arbejdsmiljøet? Det mener Tage Søndergaard Kristensen faktisk ikke, at han kan finde belæg for i to større undersøgelser på området.

Et andet debatindlæg om balancen mellem arbejdsliv og privatsfæren var også blandt de mest læste. Advokat Caroline Boysen skriver om de store forventninger, der er til både egne evner og arbejdsgiverne fra den generation af såkalte 'millenials', som er på vej ud på arbejdsmarkedet.

I den mere humoristiske ende af skalaen finder vi Djøfbladets klummeskribent Per Helge Sørensen, der blandt andet beskriver den moderne djøfers strabadser, når den fem-årige datter er med på arbejde og spørger: “Skal du bare sidde foran computeren hele dagen?”

 

  1. Per Helge: Med på kontoret
  2. Kommentar: Det er ikke arbejdets skyld at danskernes stress stiger 
  3. Kommentar: Et job - ikke en livsstil
  4. Per Helge: Også en slags statsminister
  5. Carsten Juul: Kong Carsten af Danmark 

I løbet af sommeren bringer Djøfbladet lister over nogle af de mest populære artikler, portrætter, guides og klummer, der har været bragt i foråret. 

 
Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Dommerudnævnelsesrådet
Job
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Job
KL - Kommunernes Landsforening
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet